Nu lättar restriktionerna och vi har möjlighet att välkomna fler på kurs på plats i Stockholm! Vi håller oss självklart kontinuerligt uppdaterade på nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och agerar utifrån dessa.
Det kommer fortfarande finnas möjlighet att delta på alla våra kurser på distans via Zoom. Vi siktar fortsättningsvis på att erbjuda de flesta kurser både i digitalt format och i klassrumsformat. Du väljer själv vilket format som passar dig bäst. Du väljer kursformat vid bokning, men kan alltid ändra ditt val fram till en vecka före kursstart. I dagsläget planerar vi att genomföra flertalet av höstens kurser i hybridformat. Det innebär att det finns möjlighet att närvara på plats, alternativt att vara med på en digital livesändning av kursen för att ha möjlighet att delta hemifrån och därigenom slippa resor.

Möjlighet att teckna sjukdomsskydd finns på de flesta av våra kurser, se våra Villkor. Då ges möjlighet till återbetalning av hela kursavgiften.

Vi fortsätter att ta ansvar och vara rädda om varandra. När du kommer till oss ska du känna dig välkommen och trygg. Varmt välkommen på kurs!

Vänliga hälsningar

Institutet för juridisk utbildning